Zoeken naar jouw kontje

Uw zoekactie voor jouw kontje leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
fantasie 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Op zoek naar geurige pik en kontje
Ik zoek geurige pik om klaar te pijpen en vies kontje om proper te likken. Liefst 50+ en gezet of dik. Graag kleine pik en weinig of niet behaard. Ik doe dit geblinddoekt, dus anoniem. Kan enkel ontvangen. Stuur dominante mail met foto van je speelgoed om verder af te spreken.  
Op zoek 28 jaar Antwerpen - Balen
M/V/X met neukmachine of uitgebreide toy collectie gezocht
Hoi! Ik ben op zoek naar een ervaring met een neukmachine,liefst van al bediend door jou. Eventueel ook op zoek naar ervaring met fantasy toys (bad dragon achtige toestanden). Ik: 28, slank, onbehaard en zeer ervaren kontje (op vlak van toys dan toch). Jouw leeftijd en geslacht is van minder belang, maar als je man bent is penetratie de eerste x aantal afspraken normaliter uitgesloten. Manueel of oraal geef ik je graag iets terug als bedankt ;) Stuur een berichtje met foto van je machine en of toys, en uiteraard jezelf. Ik ben mobiel en verplaats me enkel naar jou.  

M/V/X met neukmachine of uitgebreide toy collectie gezocht
28 dagen
Fun 42 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Lekker kontje
Hetero die nieuwsgierig is , 170cm , 80kg , 16x4 Wie heeft er een lekker kontje die ik eens mag neuken ? wil graag ontdekken. Hopelijk to straks.  
BiggButtCumSlutt 22 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Jong CD zaadsletje zoekt grote lul
Ben een beginnend CD bi sletje van Heist (21-190-90-16 met geil kontje) en zou graag eens een grote lul stijf pijpen en lekker hard geramd worden in mn kontje x Heb geile kleedjes n poppers n hou van outdoor een pijpsletje te zijn… Welke lul komt snel mn boyhole lekker vol zaad spuiten ? ;) Xo  

Jong CD zaadsletje zoekt grote lul
Steff 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek jonge trans/femboy/crossdresser
Welke jonge -30 trans, femboy, wil daddy zijn 20cm eens lekker voelen in mondje of kontje???  

zoek jonge trans/femboy/crossdresser
  1   2   3   4